bryllupsfotograf sørlandet iselinbelland heldagsfotografering forberedelser lillesand

Fordelene med å ha fotografen med på forberedelser


Å ha bryllupsfotografen med på forberedelsene på dagen deres vil gi dere en stor trygghet samtidig som dere vil få unike bilder og minner lagret som dere kan se tilbake på.

Jeg vil gjerne få frem fordelene med å ha fotograf med på forberedelsene for dere!

bryllupsfotograf sørlandet iselinbelland heldagsfotografering forberedelser lillesand

Her er noen fordeler med å ha bryllupsfotografen med på forberedelsene:

1. Dere vil få mer tillit og komfort rundt bryllupsfotografen deres

Å ha fotografen tilstede under forberedelsene vil gjøre at dere får mer tillit og komfort mellom dere som par og fotografen. 

Dette gjør det lettere for deg og din partner å slappe av og være dere selv foran kameraet når selve bryllupsfeiringen begynner. Dere slipper å møte kameraet på deres mest nervøse tidspunkt, nettopp vielsen.

2. Å ha fotografen med på forberedelsene skaper forhistorie

 Forberedelsene er en viktig del av bryllupsdagen, og de kan være fulle av minneverdige øyeblikk og følelser dere ikke vil glemme. 

Å ha en fotograf til stede lar deg fange disse øyeblikkene, som for eksempel bruden som blir sminket og venninne og mor som ser bruden med kjolen på dagen. Det kan også være brudgommen som knytter slipset sitt, og legger til historien og dybden i bryllupsalbumet.

bryllupsforberedelser bryllupsfrisør iselinbelland kristiansand

3. Fotografen har en gyllen mulighet til å fange spesielle øyeblikk på denne tiden

Det er mange unike og følelsesladde øyeblikk som skjer under forberedelsene. Å se tilbake på disse øyeblikkene, når du var nervøs rett før du skulle til å sette deg i bilen for å kjøre til vielsen eller første gang pappa skulle se deg i brudekjolen din er øyeblikker dere ønsker kunne se tilbake på.

4. Skaper en sammenhengende historie

Å inkludere forberedelsene i bryllupsfotograferingen skaper en sammenhengende historie som starter fra begynnelsen av dagen og går gjennom hele dagen til festen. 

Dette gjør også at bryllupsalbumet deres blir mer helhetlig og gir dere muligheten til å kjenne følelsene fra hele dagen.

5. Om dere tar bryllupsfotografen med på forberedelsene reduserer det stresset

Når bryllupsfotografen allerede er tilstede under forberedelsene, kan det redusere stresset til at fotografen kommer tidsnok til vielsen, at alt går på skinner, og ikke minst at bryllupsfotografen mest sannsynlig har gjort seg godt kjent med dere på forhånd slik at hen kjenner dere og vet hva som kan hjelpe med å redusere stress og om det eventuelt skulle skje noe. 

Dere kan være sikker på at de viktigste minnene blir sikret hele dagen uten å måtte bekymre dere for å få bilder med alle under hele dagen.

Lignende poster