bryllupsfotograf på SØRLANDET

elegante og tidløse bryllupsbilder for brudepar som ønsker det lille ekstra

bryllupsfoto med

deres historie

Dere ønsker å se romantikk og kjærlighet i bildene deres, at dere har en historie sammen.  Men dere føler at dere ikke helt vet hvordan dere skal oppføre dere foran kamera.

«

En nydelig person og utrolig dyktig fotograf! Her får du ikke bare fantastiske bilder men en enorm service og oppfølging. Hun er så god på å fange øyeblikk og behandlingen av bildene etterpå. Har kun positive ting å si og vil gledelig anbefale Iselin til alle og enhver.

– silje og leo

Heldigvis er det


akkurat derfor jeg er her for dere.

Jeg er helt samme selv og det gjør det bare enklere for meg å hjelpe dere. 

Det er akkurat derfor vi snakker sammen på forhånd slik at jeg vet hva dere er ute etter og kan hjelpe under shooten. Jeg gir dere små oppgaver og dere vil føle dere avslappet og naturlig sammen. Jeg er i tillegg ganske effektiv etter vi har planlagt godt hva dere ønsker. 

Få hjelpen dere trenger av en profesjonell fotograf. Da trenger dere ikke å bekymre dere over bildene på bryllupsdagen deres. Som at dere ikke får nok bilder eller de bildene dere ønsker.

Få hjelp til på hele reisen. Fra a-å. Få tips og råd om bryllupsplanleggingen som kan være så omfattende og bilder som snakker til dere.

Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

en unik

opplevelse

Vi kan jobbe sammen for å finne ut av hva dere ønsker å få ut av dagen og hva dere ønsker å sitte igjen med. 

Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

Jeg er Iselin, bryllupsfotograf på Sørlandet

Nærmere bestemt i Kristiansand, og reiser mer enn gjerne til dere for å feire kjærligheten og det to mennesker har klart å oppnå. Jeg ønsker å gi dere historie og at dere skal huske de viktigste øyeblikkene dere to har hatt og kommer til å få sammen. Dere to er viktig. 

Hos meg får dere trygghet og det lille ekstra. Dere kan se på meg som en ekstra forlover. Jeg gjør alt for parene mine og for at dere skal få den beste dagen sammen. Dette er deres reise. 

Ta kontakt og få et gratis og uforpliktende møte med meg for å bli litt bedre kjent. Jeg er sikker på at vi kan få til noe magisk sammen. 

Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto
Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

«

Vi ble så godt tatt i mot og følte oss trygge med en gang.
ABSOLUTT TIL Å ANBEFALE.

– stine og thomas

Ikke risiker å stå med bilder dere ikke kjenner dere igjen på når bryllupsdagen deres er over.

Få kvalitetsbilder som faktisk betyr noe og slipp den store bekymringen over at dere kan angre på disse viktige bildene. 

Velg deres opplevelse
Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

Weekendfotografering

Dette er for dere som ønsker å huske alt rundt bryllupet. Det er viktig for dere at dere husker dagen før også der alle samles før den store dagen. 

Dere ønsker å slippe stress og få god hjelp til bryllupsplanlegging og sitt igjen med deres drømmedag.

Som det lille ekstra får dere også med et eksklusivt album som gir liv til historien deres. I tillegg til et vakkert touch lerret dere kan henge i stua deres.

69.000,-
 • 3 planleggingsmøter: Vi planlegger og blir kjent. Dette er en viktig del av samarbeidet mot riktig resultat. Vi setter opp 3 møter for at vi skal kunne jobbe mot deres drømmedag.
 • 12 timers fotografering på bryllupsdagen: Dere vil få dekket hvert øyeblikk for denne unike dagen. Forberedelser, vielse, portretter, middag, taler, kaffe og kake og ikke minst den enestående festen.
 • 3 timers fotografering dagen før bryllupet: Dere vil få dekket stemningen dagen før bryllupet og minglingen med gjestene.
 • Mulighet for solnedgangsbilder: Dere vil få mulighet til å gå ut etter middagen og få magiske bilder med den lave sola. Dere vil få litt egentid ute for dere selv. 
 • Oppfølging hele veien: Dere vil få tett oppfølging hele veien og råd inspirasjon til planleggingen. 
 • Digitalt galleri med alle bildene: En fin måte å laste ned bildene på og dele dem med familie og venner.
 • 1 times kjærestefotografering i forkant av bryllupet med 15 bildefiler inkludert: Kjærestefoto i Kristiansand slik at dere kan bli trygg foran kamera og mulighet for å bruke bildene i bryllupet. 
 • Eksklusivt album 20×20 cm: Få med et vakkert album med alle deres favoritter. La bildene komme til live og husk dem for alltid. verdi: 16 000,-
 • Touch-Lerret 30x45cm: Få deres favorittbilde. Dette touch-lerretet er unikt med sine vakre og naturlige kanter. Verdi: 5 000,-
 • Fotografens reisekostnader er inkludert inntil en time fra Kristiansand.
Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

Heldagsfotografering

Dette er for dere som verdsetter alle store og små, planlagte og uventede øyeblikk. Dere ser verdien i bildene og det dem kan gjøre. Dere ønsker å få frem deres ekte historie og kunne se tilbake på disse øyeblikkene og denne dagen. 

39.000,-
 • Tips og veiledning fra start til slutt: Dere vil få veiledning og tips med en som har erfaring med bryllup fra før.
 • 2 planleggingsmøter: Vi planlegger og blir kjent. Dette er viktig for at dere skal få den historien dere ønsker fra bryllupsfeiringen.
 • 10 timers bryllupsfotografering: Dere vil få dekket alle øyeblikk fra forberedelser, vielse, portretter, middag, taler,  og små øyeblikk underveis og dere kan se tilbake på hele dagen. 
 • Mulighet for solnedgangsbilder: Dere vil få magiske bilder med den lave solen, samtidig som dere får litt egentid for dere selv ute.  
 • Digitalt galleri med alle bildene: En fin måte å laste ned bildene på og dele dem med familie og venner.
 • Fotografens reisekostnader er inkludert inntil en time fra Kristiansand.
Mest populær
Bryllupsfotograf,Bryllupsfotografering,Bryllup,Fotograferer bryllup,Bryllupsfoto

Halvdagsfotografering

Dette er for dere som ønsker å dekke de viktigste minnene i løpet av dagen.

30.000,-
 • Planleggingsmøte: Vi planlegger og blir kjent. Dette er viktig for at dere skal få den historien dere ønsker fra bryllupsfeiringen.
 • 4 timers bryllupsfotografering: Dere vil få dekket forberedelser, vielse og portretter. Få med høydepunktene fra dagen.
 • Digitalt galleri med alle bildene: En fin måte å laste ned bildene på og dele dem med familie og venner.
 • Fotografens reisekostnader er inkludert inntil en time fra Kristiansand.

Vanlige spørsmål om bryllupsfotografering

Så tidlig som mulig! Mange booker fotograf 1-2 år før bryllupsdagen, så for å være sikker på at dere får booket deres drømmefotograf er det lurt å sende inn forespørsel så fort dere har satt dato. 

Selve hovedportrettene tar ca 1 time. Men, vi setter av 2 timer til portrettene da ting kan bli forsinket og om det krever lengre kjøreturer er det fint med litt tid. Jeg jobber effektivt og med god planlegging med parene mine vet jeg hva de ønsker og shooten går ganske fort. 

Bildegalleriet varierer fra bryllup til bryllup, og kommer an på programmet. Alle bra bilder blir med og jeg tar med alle som gjør at bildegalleriet blir komplett og dere får deres historie fortalt. 

Dere får tilsendt en sniktitt dagen etter bryllupet slik at dere kan dele med familie og venner. Hele bildegalleriet kommer før leveringstiden som er på 10 uker.

Absolutt! Jeg anbefaler alltid parene mine å kjøpe produkter hos meg. Det er helt avgjørende for kvalitet, og alt av farger, kontrast og stil. Invester i produkter for å få noe ut av bildene dere får og sikre dere minnene for flere generasjoner. 

Jeg vil prøve å finne en fotograf med lignende stil. Jeg har et stort nettverk rundt meg med dyktige kollegaer. 

Jeg holder til i Søgne i utkanten av Kristiansand på Sørlandet. Jeg kommer med glede dit dere planlegger å gifte dere.

Er bryllupet i Norge kan det variere mellom 5 000,- og 20 000,- som da dekker kost, losji og reiseutgifter.

Er bryllup i utlandet kan det variere mellom 15 000,- og 40 000,-  som dekker kost, losji og reiseutgifter.

Fortvil ikke! Det skal veldig mye til for at jeg vurderer en annen løsning. Så lenge dere er komfortable med været er jeg med på det meste, og det blir veldig kule bilder.

Det går såå fint! De aller fleste liker ikke å stå foran kamera. Jeg forklarer dere hva dere kan forvente på møtene våre. Under shoot har jeg mine metoder som hjelper dere å slappe av. Jeg gir dere små oppgaver underveis slik at dere ikke føler det er oppstilt hele veien. Det skal føles naturlig. Jeg jobber i tillegg ganske effektivt under shoot. 

Fikk dere ikke svar på det dere lurte på?

Null problem. Bare ta kontakt her så svarer jeg så fort jeg kan. 

la oss snakke om

deres KJÆRLIGHETSHISTOIRE og finne ut om vi er en match.

For dere som vil ha en bryllupsfotograf med fokus på detaljer og det som betyr noe for dere.