bryllupsforberedelser kristiansand

Hvorfor velge heldagsfotografering?

Heldagsfotografering hos en bryllupsfotograf gir dere muligheten til å fange alle øyeblikkene fra forberedelser til siste dans.

Heldagsfotografering er da altså at man har med seg bryllupsfotografen hele dagen. Fra forberedelsene til dansen. 

Bryllup er så mye mer enn bare bryllupsportretter. Bryllup er glede, følelser, latter, tårer, god mat, drikke, morsomme aktiviteter, gode glemmer, vakre dekorasjoner, nære familiemedlemmer og ikke minst rørende taler. 

Så mye tid dere legger i bryllupsplanleggingen så er det så absolutt verdt å kunne se tilbake på alle disse øyeblikkene. 

Få fortalt hele deres historie og ikke bare deler av den. 

Her er noen fordeler med heldagsfotografering:

 • Dere sikrer dere kvalitetsbilder for hele dagen og får med de små øyeblikkene som også er så viktig. Dere kan senke skuldrene og fortsatt vite at dere får bilder for resten av livet.
 • Gjestene slipper å få ansvaret på å dokumentere når fotografen går. For dere ønsker jo ucnsrtt å se bilder fra de rørende talene, middagen og deres første dans sammen. La gjestene kose seg i bryllupet heller enn å måtte gå rundt med telefonen hele dagen.
 • Fotografen tilpasser seg og tar ting på sparket. Er det noe som skjer som kanskje ikke alle andre tenker over at dette er gøy å se tilbake på, kan dere være sikre på at fotografen met sannsynlig har fått det med seg og dere kan se tilbake til disse øyeblikkene.
 • Velger dere å ha med fotograf hele dagen har dere en stor mulighet for å dra nytte av fotografens erfaringer i planleggingsmøtene. Bryllupsfotografen har vært i mange forskjellige bryllup og vet hva som kan funke bedre enn noe annet. Få hjelp av fotografen til å planlegge deres drømmebryllup.
 • Har du en drømmefotograf kan du mest sannsynlig få fotografen bort til dere eller dit dere skal gifte dere. De fleste reiser med heldagsfotografering.
 • Dere skal gifte dere, dere fortjener å ha fotografen med dere hele dagen. Det er så kjipt med de brudeparene som angrer på å ikke ha med seg fotograf hele dagen. Ta en prat med fotografen dere anbefaler for å høre om det er noe for dere.
 • Etter en viss tid etter bryllupet deres begynner dere å glemme småting og de gode øyeblikkene. Har dere fotograf med dere hele dagen har dere mulighet for å ta vare på disse små men viktige minnene.

Hva er inkludert i en heldagsfotografering hos meg?

Hos de fleste bryllupsfotografer så inkluderer de forskjellig i pakkene sine. Sjekk med den fotografen dere vurderer om de passer for dere og at det ikke kommer ekstra kostnader i tillegg i etterkant for noe som dere trodde var inkludert.

Her får dere en oversikt over hva som er inkludert i min heldagsfotografering:

 • Tips og veiledning fra start til slutt. Dere vil få veiledning og tips med en som har erfaring med bryllup fra før.
 • 2 planleggingsmøter. Vi planlegger og blir kjent. Dette er viktig for at dere skal få den historien dere ønsker bryllupsfotograferingen.
 • 10 timers bryllupsfotografering dere vil få dekket alle øyeblikk fra forberedelser, vielse, portretter, middag, taler,  og små øyeblikk underveis og dere kan se tilbake på hele dagen. 
 • Mulighet for solnedgangsbilder dere vil få magiske bilder med den lave solen, samtidig som dere får litt egentid for dere selv ute.  
 • Digitalt galleri med alle bildene deres en fin måte å laste ned bildene på og dele dem med familie og venner.
 • Fotografens reisekostnader er inkludert 1 time fra Kristiansand.

Hvem er heldagsfotografering for?

Heldagsfotografering er for dere som verdsetter alle store og små, planlagte og uventede øyeblikk. Dere ser verdien i bildene og det dem kan gjøre. Dere ønsker å få frem deres ekte historie og kunne se tilbake på disse øyeblikkene og denne dagen. 

Ønsker dere å booke et møte med meg for å høre mer om heldagsfotografering er noe for dere?

Da kan dere begynne med å sende inn kontaktskjemaet så skal jeg hjelpe dere så fort jeg får mulighet.

Lignende poster