fotograf

og hvordan det ble bryllup som jeg forelsket meg i

Bryllupsfotografen som

elsker å fotografere brudepar

med stor kjærlighet for hverandre.

Jeg jobber som fotograf her på Sørlandet, men har ofte bryllup andre steder også. 

Jeg elsker når parene mine blir vennene mine. Og det er nettopp dette som gjør resultatet så bra. La meg bli kjent med dere slik at jeg kan gjøre det jeg elsker, nemlig å få frem deres historie.

«

Iselin er dedikert i jobben sin og er en effektiv fotograf. Bildene ble tatt i en fei og hun hadde en god plan på hvordan bildene skulle tas og fortalte oss hvordan vi skulle posere. Dette var en lettelse for oss på den store dagen vår. 

– lene og andreas

Historien min så langt

Familien betyr alt

Jeg er fra vakre Lyngdal hvor jeg er oppvokst med mine utrolige fine besteforeldre som jeg vil si har vært mine foreldre nr. 2 oppigjennom. Jeg elsker virkelig familien min. 

Kamera ble med overalt

Fotograf var min første «drømmejobb», men «ingen» kunne bli fotograf så det ble lagt ganske kjapt på hylla. Uansett. Jeg hadde med meg kameraet mitt overalt. På alle familieturer og ble alltid sett på hun som skulle dokumentere alt og få alle detaljene med seg.

Det var ingenting å vente på

Jeg skulle faktisk satse på å bli fotograf. Sånn med en gang. Hvorfor vente mer.

Det var mye å lære

Jeg har vært på mye kurs og workshop for å komme hit jeg er i dag. Så utrolig stas og gøy. 

Bryllup er det største av alt

Jeg gikk på flere og flere bryllupsworkshop og bare elsket kjærligheten alle parene hadde og alle de følelsene rundt dette. Jeg har forelsket meg rundt alt med bryllup og blir like glad hver gang jeg får fortelle en ny historie. 

Nå er det deres tur

Så startet jeg denne bedriften. Med fokuset rettet mot par som har en historie, og som ønsker å feire den på en elegant og tidløs måte. Å heller bruke masse på få ting som blir bra, enn masse på mange forskjellige ting som kanskje ikke gir helt mening sammen.

under planleggingen trenger dere en

følgesvenn

Og det får dere her. Jeg heter Iselin, og gleder meg til å bli kjent med dere.

Her hjelper jeg dere med å finne ut hva som er riktig og hvordan dere kan komme frem til deres drømmedag. 

Er dere som meg, som elsker kjærligheten og alt det rundt? Ønsker å kunne se tilbake på alle disse minnene og huske tiden før? 

La meg bruke min store lidenskap for fotografering, kjærlighetspar og historier til å skape deres egen historie.

Dere kan få hjelp fra meg som virkelig gir alt under planleggingen av deres bryllup. Jeg er hun dere kan ringe i hverdagen når dere står mellom roser eller pioner, og hun som aldri blir lei av å komme med forslag til hva dere kan gjøre i de ulike settingene. 

Så begynn med å ta kontakt med meg for å booke et uforpliktende møte slik at vi kan bli bedre kjent og se om vi er en fin match slik at dere får deres historie fortalt på den måten deres ønsker. 

Jeg gleder meg til å se dere!

«

Iselin får deg til å føle deg trygg og komfortabel. Vi endte opp med FANTASTISKE BILDER!

– robina og martin

fun facts

bli kjent med din fotograf

  • Jeg elsker å gå tur med Airo og vennene mine. 
  • Jeg elsker å oppleve nye ting med min fine Johan. 
  • Å være på båtferie med familien min er det koseligste jeg vet
  • Jeg velger heller å være hjemme en kveld med tente lys, god mat, vin i glasset og godt selskap fremfor en kveld ute. 
  • Jeg drømmer om å fotografere bryllup i Italia, Skottland og Island. 

la oss jobbe sammen

skap deres egen KJÆRLIGHETSHISTOIRE sammen med meg.

Håper dere har fått et lite inntrykk av meg, og kanskje skjønt at bryllup og kjærlighetshistorier er min store greie.

Trykk på knappen under for å så er jeg rett rundt hjørnet for å hjelpe dere.

Gleder meg!