Bryllups q&a – De 7 mest spurte spørsmålene

Etter mange bryllup vet jeg at det sitter mange brudepar med mange spørsmål bak. Det kan være alt fra bryllupsplanlegging til bryllupsbildene og til andre detaljer på dagen. 

Så her får dere de 7 mest spurte spørsmålene hos meg.

Hvor tidlig bør vi booke bryllupsfotograf?

Dere bør booke bryllupsfotograf så tidlig som mulig. Om dere har satt en dato for bryllupet ser jeg ingen grunn til å vente. Om dere allerede vet hvem dere ønsker som bryllupsfotografen deres bør dere vertfall sende en forespørsel så fort dere vet. 

Så for å være sikker på at dere får booket hos drømmefotografen deres bør dere booke dette så fort som mulig. De mest populære fotografer går fort og det er bare snakk om en dag så er deres dag tatt. 

Sjekk om deres dato er ledig

Jeg anbefaler å booke bryllupsfotograf fra 8-12 måneder. Om dere er usikker på om det er rett fotograf for dere så sett opp et møte slik at dere kan bli bedre kjent og kjenne på kjemien. Da får dere raskt vite om det er riktig eller om dere skal bruke tid på å finne en annen. Vertfall vinner dere på å spørre selv om det er riktig eller ikke, da kan dere eventuelt gå videre. Vær tidlig ute.

Hvordan kan vi booke deg som vår bryllupsfotograf?

Dere kan booke meg som deres bryllupsfotograf med å begynne å sende inn kontaktskjemaet som ligger her på hjemmesiden. Etter det vil jeg ta kontakt med dere så fort som mulig også setter vi opp et møte på zoom slik at vi kan bli bedre kjent.

Her kan dere spørre om det dere ønsker og jeg kan fortelle om hvordan jeg jobber og min prosess. 

Vi kan kjenne på personkjemien som er så viktig fordi vi kommer til å jobbe tett innpå hverandre på en av deres største dag.

Vi har booket deg som vår bryllupsfotograf, hva skjer nå?

Så utrolig gøy!! Nå vil dere få tilsendt en velkomst Mail fra meg med litt generell info. 

Vi avtaler deretter når det passer med et planleggingsmøte. På planleggingsmøte går vi gjennom dagen deres og om dere står fast eller trenger råd/ tips har jeg masse å komme med! 

Jeg er fra nå, her hele veien for dere!

Dere vil etterhvert få tilsendt et spørreskjema slik at jeg kan bli bedre kjent med dere som personer og som par.

Tar du bryllup kun på Sørlandet eller reiser du også?

Nei, jeg tar ikke kun bryllup på Sørlandet. Jeg reiser også i hele Norge og til utlandet. Vi starter med et digitalt møte og finner vi ut at vi er en god match reiser jeg gjerne med dere dit dere skal gifte dere.

Hvor lang tid regner du med til hovedportrettene på bryllupsdagen?

Jeg setter av 2 timer til bryllupsportrettene. Dette er ikke fordi det tar 2 hele timer å ta bildene. Da har jeg inkludert kjøring og forsinkelser. 

Det tar ca. 1 time å ta bildene.

Er det inkludert forlovelsesfotografering i pakkene dine?

Det er inkludert forlovelsesfotografering i den største pakken min, som heter weekendfotografering. (fotograferingen må derimot foregå i Kristiansand). Om dere vurderer en annen pakke hos meg og ønsker forlovelsesfotografering også er det selvsagt mulig å få med. Send meg gjerne en melding så vil jeg sende over litt informasjon til dere.

Hvordan fungerer solnedgangsfotografering på bryllupsdagen?

Når det er tid for solnedgangsbilder om dette har vært ønskelig, så følger jeg med når det er best å gå ut. Når jeg ser at sola er fin der vi skal ta bilder går jeg inn til dere og spør om det passer bra og ta bildene nå i forhold til det som skjer inne. Det pleier å passe fint med en pause da det er litt etter middag og taler.

Solnedgangsbildene er en utrolig fin måte for dere som brudepar og få en liten tid for dere selv på dagen deres. Bildene tar ca. 3- 10 minutter.

Få minner fra deres drømmedag

Lignende poster