fine bryllupsbilder,naturlige bryllupsbilder,hvordan få fine bilder av oss bryllup,bryllupsfotografering

Hvordan få fine og naturlige bilder av dere

Uten å føle på kleinheten

Fine bryllupsbilder og være komfortabel

Dere ønsker fine og naturlige bilder av dere selv, men vet dere kanskje ikke er så komfortable foran kamera og er redde for hvordan alt skal føles og hvordan resultatet kommer til å se ut. Det ser kanskje lett ut men dere er redd for at det skal bli kleint og bildene skal se veldig oppstilte ut.

fine bryllupsbilder,naturlige bryllupsbilder,hvordan få fine bilder av oss bryllup,bryllupsfotografering

Som bryllupsfotograf er alltid mitt mål å fange ekte og naturlige øyeblikk. men det er også å få parene mine til på faktisk føle at det ble en naturlig og opplevelse og ikke påtvunget og kleint.

Sjekk om deres dato er ledig

For å oppnå dettte er det viktig at brudeparet føler seg avslappet og naturlig foran kamera. Ikke alle er her med en gang og da er ble prosessen før bryllupsdagen veldig viktig for å komme hit.

La meg prøve å forklare hvor enkelt og greit en shoot kan gjøres og gjennomføres uten stress og kleinheten.

Planleggingen

Dette er en så viktig del for at dere skal kunne føle dere avslappet og trygge på bryllupsdagen og under fotograferingen.

Det er her dere forteller hva dere er ute etter og hva som er viktig for dere. Det er en fin mulighet å forklare hva dere synes er vanskelig og hva dere gruer dere til under fotograferingen slik at fotografen kanskje kan hjelpe.

Under planleggingen så setter dere opp hva som skal gjøres og hvordan. Da vet dere også hva som kommer til å skje og det er ingen overraskelser eller uventede ting som dere kanskje ikke var forberedt på.

Bli kjent med fotografen før booking

Gjør dere kjent med fotografens stil OG personlighet før dere booker. Dere har en stor mulighet her allerede før bryllupet og unngå en dårlig kjemi, bilder som ikke er dere og som dere ikke kjenner dere igjen på og få en uprofesjonell opplevelse for dere. Da vet dere også hvem dere møter og som kommer i bryllupet deres.

Det er gjennom fotografens øyne bildene blir tatt og historien blir fortalt, så det er viktig at dere er på samme linje og liker måten fotografen forteller historien på og jobber.

Liker dere fotografens personlighet så vet dere at det blir et godt samarbeid og dere slipper å grue dere til bryllupsfotograferingen på dagen deres. Dette har så utrolig mye å si for dette gjør at dere slapper MYE mer av enn dere tenker over og dere føler dere trygg hos fotografen.

BLI KJENT MED DERES FOTOGRAF HER
fine bryllupsbilder,naturlige bryllupsbilder,hvordan få fine bilder av oss bryllup,bryllupsfotografering

Forståelse og sikkerhet

Om dere har blitt fortalt på forhånd hordan fotografen jobber under shoot så slipper dere bekymringen over hva som kommer-

Dere kan også gjøre en forlovelsesfotograferingen før bryllupet slik at dere er helt sikker på hva som kommer og om dere er en bra match med fotografen. Alle fotografer er ulike slik som at alle par er ulike og da er det viktig at det er en bra kjemi.

Tillit mellom fotograf og brudepar

Det å ha tillit mellom fotografen og brudeparet har alt å si. Om dere er blitt kjent med hverandre på forhånd og kjenner hverandre litt bedre så blir faktisk slutt resultat mye bedre også.

Brudeparet føler seg mye mer avslappet og er ikke redde for hvordan de ser ut, og at fotografen ikke sier i fra eller at dere står eller ser kleine ut.

Når det er tillit mellom fotografen og brudepar vet alle hva som kommer og hvordan det blir og tryggheten i det er gull verdt.

Vite hva dere er ute etter

Prøv å se på ulike fotografer og stiler før dere booker. Søk dere rundt på hva som passer best og treffer dere mest. Bruk stikkord dere er ute etter i bryllupet som for eksempel romantisk eller elegante bryllupsbilder.

Det kan være dere liker en fotograf sin stil men så er det faktisk en annen fotograf som kanskje passer dere bedre. Så se litt rundt og SNAKK med de fotografene dere liker og se hva som er best for dere. Se på helheten.

Snakk med fotografen så mye dere kan og se hva fotografen kan hjelpe dere med.

fine bryllupsbilder,naturlige bryllupsbilder,hvordan få fine bilder av oss bryllup,bryllupsfotografering

Bevegelser og oppgaver

Bevegelser og små oppgaver underveis i bryllupsfotograferingen gjør alt mye mer naturlig og det skaper ekte øyeblikk.

Det kan være for eksempel at dere skal gå frem og tilbake, sitte på ryggen, surre rundt og forskjellige løft er med på å få frem smil og ekte blikk. Fotografen kan spørre dere spørsmål underveis som får dere til å le eller snakke med hverandre. Alle de forskjellige fotografene har nok sine egne triks som fremmer deres stil og bevegelser i bildene så igjen, bli kjent med deres fotograf før booking.

Vise selvtillit underveis

Om fotografen viser bildene som er tatt undervis kan dette bygge selvtilliten utrolig mye under selve fotograferingen. dere kan se at dere faktisk sier naturlige ut og som et nydelig forelsket par.

Å fange fine og naturlige bilder av brudeparet krever tillit og kjennskap mellom brudepar og fotograf.

Gjør dere kjent med hele prosessen slik at dere vet dere får bilder dere kjenner dere igjen på etter bryllupsdagen.

VI VIL GJERNE BOOKE ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE MØTE

Få minner fra deres drømmedag

Lignende poster