Hvordan velge deres bryllupsfarge?

Få 5 tips her til hvordan dere går frem for å finne deres bryllupsfarge!

Valg av bryllupsfarger er en personlig beslutning som ofte reflekterer brudeparets smak, stil og preferanser. Å velge en farge til bryllupet gjør at det blir mer harmonisk og det fremhever brudeparet.

Her er noen tips som kan hjelpe dere på veien for å finne deres bryllupsfarge

1. Tenk på hva slags stil og tema dere skal ha for bryllupet

Om dere har sett for dere en stil eller tema for bryllupet kan det være lurt å søke litt rundt på dette og se hva som passer best til det dere har valgt. Om dere ønsker et litt romantisk og elegant bryllup kan det være dere skal gå for noen myke og rene farger for å få frem det riktige uttrykket. Om dere ønsker et mer bohemsk bryllup kan det være fint med brune og naturlige toner.

Sjekk om deres dato er ledig

2. La forloverne velge farge til kjolene ut ifra fargene dere har valgt til bryllupet

For å få frem fargene til bryllupet enda mer er det veldig fint om kjolene til forloverne har samme farge som dere har valgt ut. Dette gjør at fargene popper rundt i hele bryllupet og ikke minst på bildene dere sitter igjen med etter bryllupet. Det gir det lille ekstra og en utrolig fin ramme i vielsen.

3. La bryllupsfargene deres gå igjen flere steder

Om dere bruker fargene flere steder gir det en helhet til bryllupet. Dere kan for eksempel bruke fargene i blomster, trykksaker, forlovelses kjoler, bordpynt, servise, og på bryllupskaken. 

4. Bruk fargekart og komplementærfarger til å finne deres bryllupsfarger

Velg farger som kompletterer hverandre visuelt. Du kan bruke et fargehjul og farge prinsipper for å finne harmoniske kombinasjoner. Ikke velg farger som skjærer veldig imot hverandre. 

5. Tenk på bryllupslokalet dere har valgt

Fargevalget bør også ta hensyn til stede for bryllupet. Hvis du gifter deg på en strand, kan lyse og naturlige farger være passende, mens en elegant ballsal kan passe bedre med mer formelle og sofistikerte farger. Ta dere en tur på lokalet deres og se dere litt rundt. Dere kan også høre med deres bryllupsfotograf om det er noen tips å få der slik at det ikke blir for mye av det gode også.

Få minner fra deres drømmedag

Lignende poster