bryllupsinspirasjon,bryllupstrender,bryllupstrender 2024,populært bryllup,signaturdrink bryllup

Bryllupstrender for 2024

Få med dere de mest populære bryllupstrendene for 2024!

Dere er forlovet og er kanskje i gang med bryllupsplanleggingen, men dere syns det er vanskelig å velge alt selv og ønsker å se de mest populære trendene for 2024.

Her er noen av de beste bryllupstrendene for 2024:

1. Feire bryllupet over flere dager

Flere brudepar velger å dra bryllupet over flere dager. Dette gir mulighet til å invitere flere gjester og få et par ekstra dager til å nyte feiringen.

De har en velkomst på fredagen. Her får de ekstra god tid med alle gjestene som er kommet for å være sammen med dem.  De kan grille noe god mat og her er det vanlig å ha fotografen med for å fange bilder av gjestene og den gode stemningen.

Hos meg har dere muligheten til å velge en bryllupspakke som varer i flere dager. Les mer på bryllupspakkene.

2. Utendørs bryllup

Utendørs bryllup vil også være svært populært i 2024. Flere og flere brudepar ønsker å nyte dagen utendørs og ta i bruk naturen. 

Spesielt om bryllupet er på dager som er gode i temperaturen er det ekstra deilig å kunne være ute å nyte været.

3. Elegante brudekjoler

Det er mer populært med elegante brudekjoler. Brudekjoler med definerte skuldre, avtakbare ermer, høye halser, elegante moderne kreasjoner og kule knapper.

4. Et wow øyeblikk i bryllupet

Det er blitt mer populært å gjøre en «wow» opplevelse for gjestene. Om det er en stor blomsterdekorasjon, spesiell bryllupskake, en gøy aktivitet eller et show for gjestene.

5. Signaturdrinker

Det blir mer populært i 2024 å lage sine egne signatur drinker. Paret har en signaturdrink fra bruden, en fra brudgommen og en felles. 

Her er det mulighet for å være kreativ og de kan velge en favorittdrink eller en ny spennende drink.

6. Mini cupcakes over bryllupskake

Flere i 2024 velger cupcakes istedenfor den tradisjonelle bryllupskaken. Her er det flere muligheter for å velge flere smaker. 

Det er en fin mulighet å dele opp cupcakesene for dem som ikke tåler laktose og gluten.

7. First look

First look er en relativt ny trend innen bryllupsfotografering, men i 2024 er det enda flere brudepar som velger å ha dette før vielsen. Det gir dem tid til å tenke på hverandre, snakke med hverandre og egentid uten at alle gjestene skal se på dem.

8. Tema inspirert kelskode

I 2024 vil det være flere brudepar som setter et tema inspirert kleskode for gjestene sine. De har valgt seg ut en bryllupstema de ønsker å ha og vil gjerne at gjestene skal delta i dette. 

9. Ekteskapsråd i en flaske

Det vil bli en mer populær aktivitet å skrive et ekteskapsråd på et lite papir og legge det i en flaske. Dette er en gøy aktivitet for gjestene samtidig at brudeparet for mange gode råd ut av det.

10. Bruke personlighet fremfor tradisjon

Flere brudepar vil gjøre bryllupet mer personlig enn tradisjonelt. De vil prøve å sette personlige preg på bryllupet sitt. Dette gjør bryllupet mer minneverdig.

Håper dere ble inspirert og fikk et syn på hvordan trendene for 2024 kommer til å se ut! 

Om dere tenker å gå for noen av disse trendene, kommenter under! Garantert flere bruder syns det er gøy å se hva du velger!

Lignende poster