first look bryllup kristiansand iselinbelland

Hva er first look og hvordan gjøres det?

5 fordeler med å ha *First look* på bryllupsdagen!

First look er en ganske ny trend innen bryllupsfotografering. Det spesielle øyeblikket når bruden og brudgommen ser hverandre for første gang på bryllupsdagen før selve vielsen. 

Det vanlig er at bruden og brudgommen vanligvis ser hverandre første gangen når bruden går opp midtgangen under selve vielsen. 

Sjekk om deres dato er ledig

Flere par velger å ha *first look* sammen på bryllupet. Dette øyeblikket er ofte avtalt med bryllupsfotografen for å fange reaksjonene til bruden og brudgommen når de ser hverandre.

Her 5 fordeler med å ha first look I bryllupet!

1. First look er alene, intimt og privat

Paret er helt alene (utenom fotografen som står på avstand til fotografen) og kan dele et privat øyeblikk sammen uten publikum. Dere får tid til å snakke litt med hverandre og lande litt før vielsen og uten at alle ser på. Dere får mulighet til å uttrykke følelser i ro.

first look bryllupsfotografering iselinbelland lillesand

2. Unike øyeblikk fanges av bryllupsfotografen

Fotografen kan fange følelsene og reaksjonene i en rolig setting. Derfor er det viktig at dere har bra kjemi med fotografen deres så det ikke gjør noe at fotografen er der med dere.

3. Det kan dempe nervøsitet

Å se hverandre før seremonien kan dempe nervøsiteten og stresset som følger med denne delen av dagen. Det gjør at dere får muligheten til å nyte et øyeblikk alene og snakke sammen et par minutter før alle andre dras inn i bobla deres.

first look bryllup kristiansand iselinbelland

4. First look skaper unike minner

First look skaper faktisk et helt unikt minne og det er noe dere aldri får igjen eller noe som er lignende. Dere får se hverandre og klemme hverandre litt lengre enn dere får muligheten til under en seremoni. Det er mye følelser som kommer ut her og det er et øyeblikk som kommer til å feste hos dere.

5. First look kan gjøres med flere enn brudgommen

Husk at first look kan gjøres med flere enn bare brud og brudgom. Det kan for eksempel gjøres ved at far til brud ser datteren for første gang i brudekjolen, søstrene eller venninnen til bruden, og til og med om dere har en hund kan dette gjøres med de firbeinte familiemedlemmer.

bryllupsaktiviteter bryllupsfotograf iselinbelland


Disse øyeblikkene fotografen fanger her kan aldri gjenskapes og er noe helt unikt du deler med dine nærmeste. 

Jeg heier på first look og mer nærhet! 

Skal dere ha first look i deres bryllup? Fortell hvordan og med hvem under da vel!😍

Få minner fra deres drømmedag

Lignende poster